Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Ερευνα από την αστυνομία στο σπίτι της υπόπτου

Στο σπίτι της 35χρονης βρίσκεται μαζί με την ύποπτη η αστυνομία, αναζητώντας στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαζί με την εν λόγω γυναίκα βρέθηκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανώς να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της επίθεσης. Επίσης, η εν λόγω γυναίκα εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, κοντά στον χώρο εργασίας της 33χρονης που δέχθηκε την επίθεση και οι λόγοι που θεωρούνται πιθανοί αυτή τη στιγμή είναι προσωπικά κίνητρα.

Έτσι την εντόπισαν οι αρχές
Στου Ζωγράφου εντοπίστηκε η 35χρονη γυναίκα, η οποία προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Π. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, η οποία ζει για χρόνια στην Αθήνα. Η ιδιωτική υπάλληλος που προσήχθη κατάγεται από τον ίδιο νομό από όπου κατάγεται και η 33χρονη Ιωάννα Π. Γνώριζε εδώ και χρόνια το θύμα, ενώ δεν ήταν ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους, στο πρώτο στάδιο της έρευνας. Σε περίπτωση που η προσαγωγή της μετατραπεί σε σύλληψη και αποδειχτεί η εμπλοκή της στην υπόθεση, τότε θα πρόκειται για υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας. Και αυτό διότι η 35χρονη είχε εμμονή με συγκεκριμένο άντρα, θεωρώντας ότι η 33χρονη στέκεται εμπόδιο για τη σύναψη δεσμού μαζί του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει μία τηλεκάρτα, πιθανότατα πρόκειται γι’ αυτήν που χρησιμοποιήθηκε για το κλείσιμο του ταξί που μετέφερε τη δράστιδα στο σημείο της επίθεσης, όπως και μία περούκα. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά ακόμα μία γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση, ενδεχομένως για συνέργεια.
«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020», αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, προσαγωγές γυναικών πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι με θύμα την 33χρονη Ιωάννα Π. στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN TV, μαζί με την εν λόγω γυναίκα βρέθηκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανώς να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της επίθεσης. Επίσης, η εν λόγω γυναίκα εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, κοντά στον χώρο εργασίας της 33χρονης που δέχθηκε την επίθεση και οι λόγοι που θεωρούνται πιθανοί αυτή τη στιγμή είναι προσωπικά κίνητρα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το