Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Από το διαδίκτυο η αγορά του τοξικού υγρού

Κάθε στοιχείο που συλλέγουν οι Αρχές για την επίθεση κατά της 33χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, αποδεικνύει πόσο καλά οργανωμένη ήταν η δράστης. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η μαυροφορεμένη γυναίκα που έλουσε με βιτριόλι την άτυχη κοπέλα, είχε προμηθευτεί το φονικό υλικό από το διαδίκτυο. Η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα γνώριζε καλά πώς να χειριστεί το βιτριόλι για να κάνει τη ζημιά και να μην πάθει η ίδια το παραμικρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV η δράστης είχε τοποθετήσει το καυστικό υγρό σε θερμός και γνώριζε πώς να το εκτοξεύσει κατά της 33χρονης έτσι ώστε να μην διατρέξει η ίδια τον παραμικρό κίνδυνο. Υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά στην ανάλυση του υγρού, που δείχνει ότι το βιτριόλι που υπήρχε στην επίθεση δεν εντοπίζεται στην ελληνική αγορά.

Ετσι λοιπόν, αναζητούν την διαδικτυακή διαδρομή που ακολούθησε το «πακέτο», έτσι ώστε να συμπληρώσουν ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ και να φτάσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εξάλλου, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν τα δεδομένα στους αστυνομικούς, ενώ σήμερα Τετάρτη (3/6), αναμένεται η απάντηση και τρίτης εταιρείας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το