Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: 10.000 κλήσεις ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπίσει τη δράστιδα

Σε επεξεργασία περίπου 10.000 τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, έχουν προχωρήσει οι ειδικοί και οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση και εκτιμούν ότι από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα στοιχεία, θα εντοπιστεί ποια είναι η «μαυροφορεμένη» γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Η Αστυνομία – σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ – εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξει σημαντική πρόοδος στις έρευνες που θα «φωτίσουν» το πρόσωπο της άγνωστης γυναίκας που επιτέθηκε στην 33χρονη. Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας περιμένουν να συνέλθει η 33χρονη από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, στα οποία υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να την επισκεφθούν πάλι και να προσπαθήσουν, εκτός των άλλων, να διασταυρώσουν κάποιες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Επίσης, όπως επισημαίνουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, η άτυχη γυναίκα δεν έχει αναγνωρίσει, έως σήμερα, κάποιο πρόσωπο, αλλά ούτε και μια φωνή από ηχητική καταγραφή.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το