Τοπικά

Επίθεση Κ. Γραμμένου σε Παπαδημητρίου και Μιτζικό

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 16 Μαΐου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή με τον υποψήφιο δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Κ. Γραμμένο στην ομιλία του να παρουσιάζει το πρόγραμμα και να επιτίθεται σε Παπαδημητρίου και Μιτζικό. Να σημειωθεί ότι σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 11.30 εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Κάτω Γατζέα (έναντι φούρνου Ζάχου).

Στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντίνος Γραμμένος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Δήμου Νοτίου Πηλίου είναι μια οικογένεια ανθρώπων, η οποία δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό να απαντήσει και να διαχειριστεί τα μεγάλα διλήμματα και προβλήματα τα οποία απασχολούν και θα απασχολήσουν τον Δήμο του Νοτίου Πηλίου, όλους εμάς μικρούς και μεγάλους από εδώ και στο εξής.
Μιας ομάδας ενεργών δημοτών, ικανών, τίμιων, με καθαρό πρόσωπο, με δείγματα γραφής στην κοινωνία, οι οποίοι σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο, μια στιγμή κατάρρευσης του πολιτικού συστήματος, όρθωσαν το ανάστημά τους και έδωσαν μια ξεκάθαρη και απόλυτα υγιής επιλογή σε εσάς τους δημότες του Νοτίου Πηλίου.
Μιας ομάδας ανθρώπων του καθημερινού μόχθου, νέους επιστήμονες, οικονομολόγους, δικηγόρους, γεωπόνους, αγρότες, λατόμους, υλοτόμους και ντόπιους επιχειρηματίες.
Για όλους αυτούς η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών κατάρτισε ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο αναφέρεται στην επόμενη ημέρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Έχουμε συντάξει ένα πρόγραμμα, αρκετοί το έχετε μπροστά σας, με βάση την απλή λογική και τις προτεραιότητες που έχουμε σαν κοινωνία».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα αναλυτικά και μετά εξαπέλυσε επίθεση κατά των αντιπάλων υποψήφιων δημάρχων λέγοντας ότι «στην πρεμούρα να αρπάξουν την εξουσία, την οποία έχουν μοναδικό σκοπό για διαφορετικούς λόγους, αλλά σίγουρα όχι προς όφελος των δημοτών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το