Ελλάδα

Επίθεση Ασημακοπούλου στην κυβέρνηση για το έλλειμμα των 400 εκατ. €

ασημακοπούλου

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για ερασιτεχνισμό και ανευθυνότητα, εξαπέλυσε η υπεύθυνη του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής ΓΛΚ της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου.

Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Δ. Μάρδα, η κ. Ασημακοπούλου υπογραμμίζει την «απίστευτη ελαφρότητα με την οποία ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αποκαλύπτει ότι λείπουν 400 εκατ. ευρώ για την καταβολή μισθών και συντάξεων στο τέλος Απριλίου» και τονίζει πως λίγες ώρες αργότερα ο κ. Μαρδάς ανακοινώνει ότι αυτά τα χρήματα θα τα συνεισφέρουν τα ασφαλιστικά ταμεία.

«Από το “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” για την τοπική αυτοδιοίκηση, περάσαμε στην “οικειοθελή συμμόρφωση” των ασφαλιστικών ταμείων» επισημαίνει η κ. Ασημακοπούλου, η οποία κατηγορεί την κυβέρνηση πως «αφού καταδίκασε τον ιδιωτικό τομέα, θέτει πλέον σε άμεσο κίνδυνο, όχι μόνο τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά και τις τεράστιες θυσίες που έχουν γίνει για να διασφαλισθούν».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, «οι ευθύνες για τους χειρισμούς αυτούς θα αναζητηθούν στο ακέραιο» καθώς, όπως υποστηρίζει, «οικειοθελής βιασμός δεν υφίσταται».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το