Τοπικά

Επιτέθηκε και τραυμάτισε ηλικιωμένη στο κέντρο του Βόλου για 20 ευρώ…

Είχε επιτεθεί σε μια ηλικιωμένη στο κέντρο του Βόλου, στις 7 Οκτωβρίου, την είχε ρίξει στο έδαφος και της είχε αφαιρέσει πορτοφόλι με 20 ευρώ… Πρόκειται για 19χρονο χρήστη ναρκωτικών, που χθες απολογήθηκε στον ανακριτή Βόλου για ληστεία και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγυοδοσία.
Όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος είχε λάβει προθεσμία να απολογηθεί, μετά την ταυτοποίησή του από την Αστυνομία και χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή Βόλου. Αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα, κάθε 1η και 15η στο οικείο αστυνομικό τμήμα, να μην εξέλθει της χώρας και να παρακολουθήσει υποχρεωτικά πρόγραμμα αποτοξίνωσης στον ΟΚΑΝΑ. Επίσης υποχρεώθηκε σε καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ.

Ο 19χρονος, όταν είχε επιτεθεί στην 80χρονη, την είχε ρίξει στο έδαφος και κατά την πτώση της η γυναίκα είχε συρθεί και είχε τραυματιστεί ελαφρά. Μάλιστα φέρεται να είχε υποστεί ελαφριά εγκαύματα από το σύρσιμο στο έδαφος… Ο 19χρονος φέρεται να παρακολουθούσε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, το οποίο ωστόσο είχε διακόψει στις αρχές Οκτωβρίου. Η 80χρονη από την πλευρά της φέρεται να δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 19χρονου, ο οποίος δεν είχε προφυλακιστεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το