Αθλητισμός

Επιτέλους… φιλικό για τη Νίκη – Αντιμετωπίζει τον Καραϊσκάκη σήμερα στην Άρτα

Επιτέλους ήρθε η ώρα να δώσει φιλικό η Νίκη. Μετά και τη νέα ματαίωση το περασμένο Σάββατο με τον Αστέρα Βλαχιώτη, η βολιώτικη ομάδα σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Καραϊσκάκη. Η συνάντηση θα αρχίσει στις 15.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Blue Heart TV.

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τα φιλικά της Νίκης δεν έχει προηγούμενο. Πέρσι το βολιώτικο συγκρότημα είχε αναγκαστεί να δώσει μόνο ένα φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού ειδοποιήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση ότι προβιβάζεται στη Φούτμπολ Λιγκ και πρέπει να γίνει ΠΑΕ.
Φέτος η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική, καθώς οι «κυανόλευκοι» είχαν όλον τον χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα είτε για τη Σούπερ Λιγκ 2, όπως αρχικά θεωρούσαν ότι θα παίξουν, είτε για τη Φούτμπολ Λιγκ, όπου τελικά θα συμμετάσχουν. Ωστόσο για διάφορους λόγους είχαν την ατυχία να ματαιωθούν αρκετά φιλικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα δεν διεξήχθησαν οι συναντήσεις με Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Βέροια, ενώ το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν ο αγώνας με τον Αστέρα Βλαχιώτη, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο των Νέων Ερυθρών στη Βοιωτία. Ωστόσο όταν οι αποστολές έφτασαν εκεί διαπίστωσαν ότι οι εγκαταστάσεις του γηπέδου βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση και έφυγαν άπραγες.
Αυτό υποχρέωσε τη Νίκη να μείνει χωρίς παιχνίδι για 16 ημέρες, αφού το τελευταίο φιλικό ήταν αυτό με τον Βόλο, που έγινε στο ΕΑΚ. Επομένως υπήρχε άμεση ανάγκη για τη διεξαγωγή παιχνιδιών, με τους «κυανόλευκους» να κλείνουν τελικά φιλικό με τον Καραϊσκάκη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Άρτα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Blue Heart TV στο You Tube. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα αρχίσει στις 15.00 και όχι στις 16.00, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί λόγω της αλλαγής της ώρας στην ευρωπαϊκή ζώνη.
Από τη σημερινή αναμέτρηση σίγουρα απόντες θα είναι ο Σωτήρης Μπαλάφας και ο Μανώλης Αλιατίδης. Ο πρώτος υπέστη θλάση στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη και ο δεύτερος βαρύ διάστρεμμα στον αγώνα εναντίον του Βόλου. Από την άλλη πλευρά ο Αντόνιο Ροχάνο και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα εδώ και λίγες ημέρες και ίσως αγωνιστούν σήμερα.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης για τη σεζόν 2020-21 στη Φούτμπολ Λιγκ. Περιλαμβάνονται τιμές για όλα τα βαλάντια, με τους φίλους της ομάδας να έχουν την άνεση να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού σταδίου, εφόσον φυσικά επιτραπεί κάποια στιγμή να γίνουν αγώνες με κόσμο μια και η πανδημία του κορωνοϊού εξακολουθεί να υπάρχει.
Η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου δίνει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τους φίλους της ομάδας. Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Κλείσε τη δική σου θέση στο Πανθεσσαλικό στάδιο και στήριξε έμπρακτα την ομάδα της καρδιάς μας, στη νέα προσπάθειά της για αγωνιστικές επιτυχίες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Οι κατηγορίες των καρτών διαρκείας είναι οι ακόλουθες:
Blue: 50 ευρώ. Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας μας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).
Basic: 100 ευρώ. Αφορά όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.
Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ): κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.
Gold: 200 ευρώ / VIP: 500 ευρώ: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Family: 120 ευρώ: Αφορά οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Τα εισιτήρια διαρκείας άρχισαν να διατίθενται από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Ασφαλώς η διάθεσή τους συνεχίζεται καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τα εξής σημεία: α) Γραφεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο (09.30-14.30) και β) γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Οδός Μαιάνδρου, δίπλα από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» (18.00-21.00).
– Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
– Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, email, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).
– Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας. Η υγεία και η ασφάλεια των φίλων της ομάδας μας είναι αδιαπραγμάτευτες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το