Αθλητισμός

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Διαγόρας με Φωκικό

Η προσπάθεια του Διαγόρα δεν ήταν αρκετή στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο. Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου τα έδωσαν όλα, αλλά μία κεφαλιά του Λουκά Βιέννα στο 28’ στάθηκε αρκετή για να κάμψει την αντίστασή τους με 1-0.

Το γεγονός αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Ηρακλή Ψαχνών, που νίκησε με το ίδιο σκορ τη Δήμητρα Ευξεινόπουλης, να φτάσει το συγκρότημα του Στεφανοβικείου στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς. Βέβαια, ο Διαγόρας παραμένει πρώτος διότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε κερδίσει στα Ψαχνά με 3-1, αλλά έχει δώσει ένα παραπάνω παιχνίδι από τον Ηρακλή, αφού ακόμη δεν έχει να κάνει ρεπό.

Σήμερα ο Διαγόρας δίνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζουν τον Φωκικό στις 5 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Άμφισσας και ασφαλώς θα κυνηγήσουν το «τρίποντο», προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή. Ταυτόχρονα ελπίζουν ο Ηρακλής Ψαχνών να χάσει έδαφος στην έδρα του ΑΟ Υπάτου.

Ο Στέλιος Αρσένος υπολογίζει στην εξής σύνθεση: Μάνος Αποστολίδης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Λάιος, Χρήστος Σπαθής, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Γιώργος Ναουμίδης, Φίλιππος Καραμπούζης, Γιώργος Σκύφτας, Κώστας Ζενούνης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Κώστας Κόφφας, Κωνσταντίνος Σιόβας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Αλέκος Κουβελάς, Μούτσα Μπλέντι, Λάζαρος Καραμανλής, Γιάννης Κυρίτσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το