Τοπικά

Επιστρέψει ως Προϊσταμένη στον Βιολογικό η Ευτυχία Διομή έναν σχεδόν χρόνο μετά την “αποξήλωσή” της

Επιστρέφει στη θέση της, ως Προϊσταμένη  του Βιολογικού Καθαρισμού, η Ευτυχία Διομή η οποία είχε απομακρυνθεί μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ  τον Μάιο του 2016 και τη θέση της είχε αναλάβει ο Γιάννης Φράγκος.

Στη σημερινή συνεδρίαση του το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ αποφάσισε ομόφωνα να επαναφέρει στη θέση της την κ. Διομή,  ενώ ο κ. Φράγκος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αναλαμβάνει υπεύθυνος στο Γραφείο Χημείου.

Κατά τη συνεδρίαση,  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Α. Σαββάκης δήλωσε πως οι αλλαγές που είχαν γίνει στον Βιολογικό δεν απέδωσαν…

Υπενθυμίζεται ότι η “αποξήλωση” της κ. Διομή είχε προκαλέσει μεταξύ άλλων την αντίδραση του τότε προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δημ. Κουτσιφέλη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει

«αηδιαστικό» το γεγονός της απομάκρυνσής της.

Μάλιστα, ο κ. Κουτσιφέλης είχε δηλώσει τότε: «Η κ. Διομή διαφώνησε με το σύστημα των μικροοργανισμών που πρότεινε η Δημοτική Αρχή και είχε ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση του Παγασητικού και γι αυτό την απομακρύνουν. Ο Βόλος με αυτή την απόφαση μένει χωρίς βιολογικό καθαρισμό”.

Τέλος είχε καταγγείλει τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ ότι, αναζητά εύκολη υπογραφή για τους πειραματισμούς της.

Υπενθυμίζεται ότι και ο ίδιος ο κ. Κουτσιφέλης, ο οποίος είχε έλθει σε ευθεία σύγκρουση με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, επέστρεψε πρόσφατα στην Επιχείρηση ως Σύμβουλος της διοίκησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το