Αθλητισμός

Επιστρέφει το υπόλοιπο των διαρκείας η ΠΑΕ Νίκη εφόσον δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προχωρά η ΠΑΕ Νίκη, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στους κατόχους το αντίτιμο των εισιτηρίων διαρκείας για τον αγώνα που δεν έχει διεξαχθεί ακόμη, αλλά φαντάζει πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
Η Φούτμπολ Λιγκ πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί φέτος και για τον λόγο αυτό το Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη αποφάσισε να επιστρέψει το αντίτιμο των διαρκείας που αφορά το ένα ματς έδρας που έχει απομείνει. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που εμπιστεύτηκαν την φετινή προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, ότι από τη στιγμή που δεν προβλέπεται η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου παρουσία φιλάθλων, έχουν τις παρακάτω δυνατότητες:
α. Να τους επιστραφεί το σχετικό αντίτιμο (1/13) με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού της επιλογής τους. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση «[email protected]» με θέμα «Εισιτήρια διαρκείας 2019-20», στο οποίο να αναφέρουν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο τους, το ΑΜΚΑ και το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμούν να γίνει η επιστροφή. Εναλλακτικά, θα μπορέσουν να δώσουν τα στοιχεία τους στη γραμματεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όταν τα γραφεία επιστρέψουν σε λειτουργία για το κοινό (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).
β. Να αιτηθούν τη σχετική επιστροφή κατά την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 (οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν προσεχώς).
Ελπίζουμε να είστε και να παραμείνετε όλοι υγιείς και να σας δούμε, το συντομότερο δυνατό, από κοντά σε ένα παιχνίδι της Νίκης μας».

Blue Club: Όχι επιστροφή ή έκπτωση ως ένδειξη εκτίμησης προς το Δ.Σ.
Έκκληση στους φίλους της Νίκης να μην υποβάλουν αίτηση για επιστροφή του αντιτίμου των διαρκείας ως ένδειξης αναγνώρισης της προσπάθειας που καταβάλλει το Δ.Σ. της ΠΑΕ απευθύνει το Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης». Η σχετική ανακοίνωση:
«Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά είναι μια χρονιά αναγέννησης της Νικάρας μας από τις στάχτες της. Όλοι βάλαμε πλάτη, ο καθένας από το δικό του πόστο ώστε η ομάδα μας να κάνει μια νέα αρχή με διαφάνεια και αξιοπρέπεια.. Ελέω κορωνοϊού δυστυχώς αυτή η προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι διακόπηκε..
Δεν μπορούμε, όμως, τουλάχιστον σαν σύνδεσμος, αλλά και κατ’ επέκταση όλοι οι Νικιώτες (θέλουμε να πιστεύουμε), να μην αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια και επιτυχία εν τέλει της διοίκησης, από την αρχή της χρονιάς να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της ακόμα και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.. Πληρωμές παικτών και άλλα ζητήματα που τρέχουν, όπως η ανακατασκευή της «Κλούβας» μας συνεχίζονται με όποιο οικονομικό κόστος, κανονικά..

Ο σύνδεσμος μας λοιπόν, καλεί όλους τους κατόχους διαρκείας, σαν ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της προσπάθειας της διοίκησης, να μην αιτηθούν επιστροφή χρημάτων των εισιτηρίων διαρκείας για το υπόλοιπο της χρονιάς που διακόπηκε και να μην χρησιμοποιήσουν αυτό το υπόλοιπο ως «έκπτωση» για τα διαρκείας της επόμενης χρονιάς..
Αν μη τι άλλο οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε, ότι παρά τις δυσκολίες, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια αντάξια της ιστορίας του συλλόγου.. Δεν μπορούμε παρά να συμπορευτούμε σ αυτήν την προσπάθεια. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να πράξει διαφορετικά ο περήφανος κόσμος της…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το