Ελλάδα

Επιστολή-καταπέλτης Βενιζέλου σε Σαμαρά για Γκερέκου

venizelos
Την έντονη ενόχλησή του για την μεταγραφή της υφυπουργού Αντζελας Γκερέκου στη ΝΔ ενώ μόλις πριν από δύο ημέρες με γραπτή δήλωση ανακοίνωσε την στράτευσή της με το ΠΑΣΟΚ, εκφράζει με επιστολή στον Πρωθυπουργό ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στην σύντομη επιστολή-καταπέλτη ο κ. Βενιζέλος απευθύνεται στον Αντώνη Σαμαρά αλλά ουσιαστικά και στη ΝΔ και αναφέρει ότι «είναι πλήρως απαράδεκτο και αντιαισθητικό για μια πόλη του πολιτισμού όπως είναι η Κέρκυρα» να έχει γίνει υπογείως και κρυφίως η μεταγραφή της Αντζελας Γκερέκου από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ.
«Η κυρία έβγαλε ανακοίνωση ότι στρατεύεται με το ΠΑΣΟΚ, δεν είχε πολιτικές διαφωνίες, είναι απαράδεκτη η κίνησή της» αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ και κάνουν λόγο για «άστεγους τυχοδιώκτες οι οποίοι περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα χωρίς πολιτικά κριτήρια».
Στη Χαριλάου Τρικούπη τα πνεύματα είναι ιδιαίτερα οξυμένα εναντίον του Αντώνη Σαμαρά. Κορυφαία στελέχη κάνουν λόγο για «άστεγους τυχοδιώκτες» βουλευτές οι οποίοι προκειμένου να εκλεγούν δεν υπολογίζουν κόμματα και αρχές.
Αναφορά κάνουν στο ΠΑΣΟΚ και στον Βασίλη Οικονόμου ο οποίος, όπως λένε, αφού γύρισε όλα τα κόμματα για να στεγαστεί πολιτικά, κατέληξε στη ΝΔ όταν είδε ότι δεν εκλέγεται ούτε με τον Γιώργο Παπανδρέου.
«Ελπίζουμε να μη συμβεί αυτό και με τον Μάρκο Μπόλαρη, ο οποίος όταν έφαγε πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ σκέπτεται πιθανόν να επιστρέψει στον Παπανδρέου» αναφέρουν στη Χαριλάου Τρικούπη ενώ από την έντονη κριτική τους δεν διέφυγε ούτε η Ραχήλ Μακρή την οποία κατατάσσουν στους «άστεγους τυχοδιώκτες».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το