Τοπικά

Επιστημονική ημερίδα για καθηγητές Πληροφορικής και Φυσικών επιστημών

Επιστημονική- Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Επίδραση των ακτινοβολιών στον άνθρωπο και τα ανθρώπινα». για καθηγητές Πληροφορικής και Φυσικών επιστημών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου από τις 12:15 ως τις 14:30 το μεσημέρι στη  αίθουσα εκδηλώσεων του 8ου Γυμνασίου Βόλου.
Καλούνται όλοι οι καθηγητές Πληροφορικής (ΠΕ19, ΠΕ20, ΤΕ013) και οι καθηγητές Φυσικών (ΠΕ04) του Νομού Μαγνησίας να παρευρεθούν στην ημερίδα.
Εισηγητής θα είναι ο καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Κάππας.
Η ημερίδα διοργανώνεται από τους Σχολικούς Συμβούλους κ.κ. Παναγιώτη Σαραντόπουλο και Χαράλαμπο Σταχτέα, ύστερα από έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, και αποσκοπεί στην συμπλήρωση, αναβάθμιση και επικαιροποίηση των γνώσεων των εκπαιδευτικών.
Σημείωση
Ο καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Κάππας στις 11:30, σε χώρο του 8ου Γυμνασίου Βόλου (τέρμα Ορμινίου, Νέα Δημητριάδα, Βόλος) θα ενημερώσει τους δημοσιογράφους για το αν και κατά πόσο είναι επικίνδυνες οι ακτινοβολίες από κινητά τηλέφωνα, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και άλλες οικιακές συσκευές. Επίσης θα γνωστοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο τα σχολεία, οι γονείς των μαθητών και το ευρύ κοινό θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για επιτόπιες μετρήσεις επιβλαβών ακτινοβολιών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το