Ελλάδα

Επισπεύδει η κυβέρνηση τις εξεταστικές για τα Μνημόνια

ΜΑΞΙΜΟΥ

Πρωτοβουλίες προκειμένου να επισπευσθεί η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα Μνημόνια εξετάστηκαν σε σύσκεψη στο μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, στη συνάντηση το θέμα ήταν «οι πρωτοβουλίες για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Μνημόνια καθώς και για την επίσπευση των διαδικασιών που αφορούν τις ήδη διαβιβασθείσες στη Βουλή δικογραφίες που σχετίζονται με την υπαγωγή της χώρας στην μνημονιακή επιτροπεία αλλά και με ζητήματα που αφορούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για το PSI, την 1η και 2η ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος, ο υπουργός αρμόδιος για θέματα διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης, ο γγ της Κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς και ο γγ του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του αμέσως μετά τόνισε πως διερευνήθηκαν οι δυνατότητες να ενοποιηθούν οι δικογραφίες που έχουν διαβιβασθεί στη Βουλή και να συζητηθούν παράλληλα με τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί για τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Πηγή:iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το