Κόσμος

Επεισόδιο στον αέρα! Κινδύνεψε το λίαρ τζετ του Τζέιμς Μποντ

bond

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον ξένο Τύπο σχετικά με τον διεθνή συναγερμό στον αέρα, που προκάλεσαν μέλη της παραγωγής της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, Spectre, κατά τη μεταφορά τους από το Εσεξ στο Μεξικό πριν από 11 μέρες. Η παραγωγή της ταινίας, μάλιστα, αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει ότι ερευνά την «απρεπή και εκφοβιστική συμπεριφορά μελών της» που έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της πτήσης!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εταιρεία Hi Fly, η οποία μισθώνει αεροπλάνα μεταξύ των οποίων και αυτό που χρησιμοποίησε η παραγωγή του Spectre, στη σχετική αναφορά που έστειλε στην εταιρεία παραγωγής, υπογραμμίζει ότι οι συνεργάτες της, ευρισκόμενοι σε κατάσταση προχωρημένης μέθης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τρομοκράτησαν το πλήρωμα και τους υπόλοιπους επιβάτες, ενώ παράλληλα έθεσαν σε κίνδυνο την πτήση και προκάλεσαν διεθνή συναγερμό, όταν προσπάθησαν -για πλάκα- να ξεβιδώσουν τις βίδες που κρατούσαν την πόρτα του αεροπλάνου!

Σύμφωνα με στοιχεία της αναφοράς που δημοσιεύει η Daily Mail, η εταιρεία υποστηρίζει ότι οι μεθυσμένοι Βρετανοί συνεργάτες της ταινίας (περίπου 150 οπερατέρ, τεχνικοί και κασκαντέρ) παραβίασαν την απαγόρευση του καπνίσματος, γέμισαν κάθε μέρος του αεροπλάνου με εμετούς και ούρα και προσέβαλλαν με τα χειρότερα λόγια το πλήρωμα και τους υπόλοιπους επιβάτες.

Οι παραγωγοί της ταινίας σήμερα επιβεβαιώνουν ότι γίνεται έρευνα σχετικά με το περιστατικό, το οποίο ερευνάται και από την αμερικανική υπηρεσία ασφάλειας πτήσεων -δεδομένου ότι θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα.

Η ομάδα των Βρετανών μετέβη στο Μεξικό για τα γυρίσματα του Spectre, όπου γυρίζονται κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές δράσης της ταινίας.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους ταραξίες δεν περιλαμβάνεται κανένας από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία, όπως ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Μόνικα Μπελούτσι.

πηγή www.thetoc.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το