Ελλάδα

Επεισόδιο με Μπαρμπαρούση και συλλήψεις στο Μελιγαλά

meligala

Μόνο οι πολίτες της περιοχής του Μελιγαλά και εκπρόσωποι του τοπικού και κεντρικού πολιτικού κόσμου παρέστησαν στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα του Μελιγαλά που έγινε την Κυριακή.
Η ΕΛ.ΑΣ. εμπόδισε οργανωμένες ομάδες που έφτασαν με λεωφορεία από άλλες περιοχές να προσεγγίσουν το χώρο, προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις και πιθανά επεισόδια. Ετσι, στην τελετή μνήμης παρέστησαν κυρίως συγγενείς των θυμάτων και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Μελιγαλά.

Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο των προσερχόμενων εντόπισαν μεταξύ άλλων επτά άτομα τα οποία κατείχαν ασυρμάτους, ενώ σε πολλές περιπτώσεις σημειώθηκαν κρούσματα απείθειας προς τα όργανα της τάξης. Σε επτά περιπτώσεις προχώρησαν στη σύλληψη πολιτών, ενώ συνολικά έγιναν 27 προσαγωγές.

Μεταξύ αυτών για τους οποίους έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια είναι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος ωστόσο λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας παρέστη στην τελετή. Από το ακροδεξιό κόμμα παρέστησαν επίσης ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος (Α’ Θεσσαλονίκης) και ο ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός.

Αναλυτικά στο www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το