Τοπικά

Επισκέψεις της Δορωθέας Κολυνδρίνη σε ιδρύματα της περιοχής

Γηροκομειο

Κοινωφελή Ιδρύματα της περιοχής επισκέφθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Δορωθέα Κολυνδρίνη προκειμένου να ευχηθεί από κοντά στα μέλη των διοικήσεων τους, του προσωπικού και κυρίως στα φιλοξενούμενα άτομα και τους ωφελούμενους για τις ημέρες του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η κ. Κολυνδρίνη επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βόλου, τις Δικαστικές Φυλακές, το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων, το Ορφανοτροφείο, το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» καθώς και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. Η Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία, πέρα από το τυπικό των πασχαλινών ευχών και των δώρων που μοίρασε, να ενημερωθεί για την το κοινωνικό έργο που επιτελούν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις ευκαιρίες που αναδεικνύονται μέσα από τη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τις δομές της.
«Άτομα που αναρρώνουν και αντιμετωπίζουν με σθένος τις αναπηρίες τους, άνθρωποι έγκλειστοι που σηκώνουν το δικό τους σταυρό μαρτυρίου, ηλικιωμένοι που μας μεταδίδουν πείρα ζωής, παιδάκια που βρίσκουν θαλπωρή στη φιλόξενη αγκαλιά των εθελοντών, αλλά και «μεγάλα παιδιά» με τις μοναδικά δικές τους ειδικές δεξιότητες, όλοι μας θυμίζουν ότι τα τυπικά ευχολόγια είναι πενιχρά, και ότι μόνο η διαρκής στήριξη της Πολιτείας, αλλά και η φιλαλληλία κι αλληλεγγύη απ’ τον καθένα μας προσωπικά, θα αποτελούσε μια κάποια ανακούφιση για εκείνους», τόνισε σε δήλωσή της η κ. Κολυνδρίνη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το