Τοπικά

Επισκέψεις Μ. Καπάνη στο Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική

kapanh-1

Το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου σήμερα το πρωί η Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Μαγνησίας, Μαρία Καπάνη. Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου, η κ. Καπάνη επέλεξε να ξεκινήσει τις περιοδείες της από τα σώματα ασφαλείας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποδείξει έμπρακτα το σεβασμό της και την εκτίμησή της στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά για την προστασία μας.

Αμέσως μετά την επίσκεψη η Υποψήφια Βουλευτής δήλωσε τα εξής: Τόσο το Αστυνομικό μας Τμήμα, όσο και η Πυροσβεστική μας έχουν στο βιογραφικό τους μεγάλες μάχες που δόθηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και επικίνδυνες για τη σωματική τους ακεραιότητα και οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Γνωρίζουμε όλοι πως αυτοί οι άνθρωποι βάζουν καθημερινά σε ρίσκο τη ζωή τους για όλους εμάς. Όλα αυτά την ίδια ώρα που αντιμετωπίζουν μεγάλες και σοβαρές ελλείψεις σε εξοπλισμό και όχι μόνο. Πρέπει άμεσα να καταγραφούν τόσο οι ελλείψεις σε εξοπλισμό, όσο και οι ελλείψεις στα μέτρα προστασίας τους. Το κράτος πρέπει να θωρακίσει τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας. Πρόκειται για μια επιτακτική ανάγκη, ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Επίσης δηλώνω παρούσα σε κάθε ενέργεια που σκοπό θα έχει την άμεση μετεγκατάσταση της ΠΥ Βόλου. Δεν είναι δυνατόν οι αρχές να δημιουργούν ακόμα μια σκόπελο στη κάθε προσπάθεια των Πυροσβεστών μας να τρέξουν και να σώσουν ζωές. Τέλος θέλω να συγχαρώ ειλικρινά, όλους αυτούς τους ανθρώπους για τις πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν. Τους είμαστε όλοι μας ευγνώμονες”.

Να σημειωθεί πως η κ. Καπάνη το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφθεί τόσο το Τεχνικό Επιμελητήριο, όσο και το Εμπορικό, για να ενημερωθεί σε βάθος για τα προβλήματα των μηχανικών, αλλά και αυτά των εμπόρων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το