Τοπικά

Επίσκεψη του «Ιππόκαμπου» στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Την Τρίτη, 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Πέτρο Μπέλλο, τη Γενική Γραμματέα κ. Κερασία Ζορμπά και τον Ταμία κ. Ιωάννη Μπάλλα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, κ. Βασίλη Καραϊσκου.
Η αντιπροσωπεία συνεχάρη το νέο Διευθυντή και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, αναδεικνύοντας τις άριστες σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στον «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ» και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η συνέχιση της αποτελεσματικής και αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και η περαιτέρω βελτίωσή της προς όφελος των ΑμεΑ.
Ιδιαίτερη στιγμή της συνάντησης ήταν η επίδοση του θυρεού της Ελληνικής Αστυνομίας από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Βασίλη Καραϊσκο, στον Πρόεδρο του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ» κ. Πέτρο Μπέλλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το