Τοπικά

Επίσκεψη του Χρ.Μπουκώρου στο εμβολιαστικό κέντρο και στον ΕΦΚΑ Βόλου

Το Κέντρο Υγείας Βόλου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και να ενημερωθεί τόσο για την πορεία των ελέγχων που διενεργούνται για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού όσο και για την πορεία των εμβολιασμών, καθώς η μονάδα λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο. Μάλιστα, ο Χρήστος Μπουκώρος συνεχάρη τους εργαζόμενους για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλουν και αυτοί από το δικό τους μετερίζι στον αγώνα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΦΚΑ Βόλου και με την Διευθύντρια του ΕΦΚΑ Βόλου κ. Φωτάκη Ευαγγελία. Κατά τη συνάντησή τους συζητήθηκαν εκτενώς τα λειτουργικά ζητήματα του οργανισμού καθώς και θέματα που άπτονται της διαδικασίας έκδοσης και απονομής συντάξεων. Ο όγκος των συνταξιοδοτικών αιτημάτων είναι πολύ μεγάλος και οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την απονομή συντάξεων αρκετά απαιτητικές και κατ’ επέκταση χρονοβόρες. Αξίζει μάλιστα να επισημανθεί ότι πρόκειται για έναν ασφαλιστικό οργανισμό που αφορά το σύνολο των πολιτών.
Ο βουλευτής Μαγνησίας, αφού ενημερώθηκε ενδελεχώς για όλα τα ζητήματα του οργανισμού τόσο από τη Διευθύντρια, την κ. Φωτάκη όσο και από το σωματείο των εργαζομένων, δεσμεύθηκε ώστε μέσα από μια συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία να μεταφέρει τα αιτήματά τους στον αρμόδιο υπουργό, με σκοπό την ουσιαστική αντιμετώπισή τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το