Τοπικά

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου & Β. Σποράδων

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουλίου τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου & Β. Σποράδων, προκειμένου να ενημερωθεί και να έχει συζήτηση για τα προβλήματα του Συνεταιρισμού και τα αγροτικά ζητήματα γενικότερα.

Στο μεταξύ, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου & Β. Σποράδων ανακοινώνει στους παραγωγούς του ότι μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του Συνεταιρισμού για να ενημερωθούν σχετικά με επικαλύψεις των αγροτεμαχίων που έχουν δηλωθεί στην ΕΑΕ 2017 με τους μέχρι σήμερα αναρτημένους Δασικούς Χάρτες. Επίσης, επισημαίνεται ότι η έγκαιρη διευθέτηση των δασικών επικαλύψεων, καθώς και η προσκόμιση των αναγκαίων δικαιολογητικών στο Δασαρχείο διασφαλίζει τις επιδοτήσεις των παραγωγών για τα επόμενα έτη.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι στο ψυγείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού από την Δευτέρα 24/7/2017 θα ξεκινήσει η ψύξη των θαλάμων . Οι παραγωγοί από Τρίτη 25/7/2017 μπορούν να μεταφέρουν και να εναποθέτουν τα προϊόντα τους (φρούτα) για Ψυχροσυντήρηση. Για τους παραγωγούς απαραίτητος προϋπόθεση συνεργασία τους με τον Συνεταιρισμό είναι η Τακτοποίηση τον παλαιοτέρων – προηγουμένων οφειλών (εξόφληση η ρύθμιση του χρέους).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το