Τοπικά

Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας στο Κιλκίς

Επίσκεψη στο Κιλκίς πραγματοποίησαν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας. Αρχικά επισκέφθηκαν το Πολεμικό Μουσείο του Κιλκίς, ίσως το παλαιότερο μουσείο απ’ όσα ίδρυσε το Γ.Ε.Σ, καθώς λειτουργεί από το 1966. Εκεί υποδέχθηκε τα μέλη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας ο Ταξίαρχος Π. Καπραβέλος με τους υπευθύνους του Μουσείου, οι οποίοι τους ενημέρωσαν αναλυτικά για την σημασία και το ρόλο του Μουσείου και τους ξενάγησαν στους χώρους του.

Στη συνέχεια οι επισκέπτες περπάτησαν μέχρι το Ηρώο πεσόντων στον αύλειο χώρο του Μουσείου όπου ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Κων/νος Καραδήμας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Συνδέσμου, αποτίοντας φόρο τιμής και σεβασμού σε όλους όσοι έπεσαν μαχόμενοι στο πεδίο της μάχης.

Συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. Κιλκίς και συγκεκριμένα τους Λ. Παντελίδη και Ν. Σερασκέρη, η ομάδα του ΣΕΑΝ Μαγνησίας επισκέφθηκε αργότερα το σπήλαιο του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στους πρόποδες του Λόφου του Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς και κατατάσσεται στα αξιολογότερα της Ελλάδας.

Αμέσως μετά όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς όπου παρατέθηκε γεύμα προς τους φιλοξενούμενους και στη συνέχεια ο Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας παρέδωσε τιμητική πλακέτα «για την άψογη φιλοξενία όλης της αποστολής στο Κιλκίς καθώς και για το κοινωνικό έργο που επιτελούν στο νομό προς όφελος των εφέδρων αξιωματικών αλλά και του κοινωνικού συνόλου της περιοχής τους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επίσης τιμητική πλακέτα επέδωσε στον Διοικητή της 71 Α/Μ Ταξίαρχο κ. Καπραβέλο για την προσφορά & φιλοξενία προς τον Σύνδεσμο της Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το