Τοπικά

Επίσκεψη της Ζέττας Μακρή στο περιφερειακό ιατρείο Άνω Λεχωνίων και στον σιδηροδρομικό σταθμό του τρένου του Πηλίου

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Επίσκεψη στο περιφερειακό ιατρείο των Άνω Λεχωνίων, παρουσία του προέδρου και τοπικών συμβούλων της κοινότητας, του προέδρου του εθελοντών, καθώς και κατοίκων και νέων της περιοχής, πραγματοποίησε η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή. Η βουλευτής, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, διαπίστωσε πως οι εργασίες στο περιφερειακό ιατρείο έχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό αποπερατωθεί και το ιατρείο, εντός των προσεχών ημερών, θα λειτουργήσει εξυπηρετώντας τους κατοίκους της περιοχής.
Η κ. Μακρή ενημερώθηκε από την υπεύθυνη ιατρό για τις ανάγκες που υπήρχαν και τις εργασίες, που απαιτήθηκαν ώστε το κτίριο να καταστεί ασφαλές και λειτουργικό ενώ, παράλληλα, ζήτησε να της αποσταλεί μία αναλυτική λίστα, με τις ανάγκες που υπάρχουν ακόμη σε εκκρεμότητα προκειμένου να γνωστοποιηθούν από την ίδια, στην διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. Αξίζει να σημειωθεί πως η βουλευτής και πρώην υφυπουργός υγείας, είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα στις 22 Μαΐου με τον διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ κ. Σερέτη, στην συνάντηση που είχε μαζί του στο γραφείο του, στη Λάρισα και είχε αποσπάσει τη δέσμευσή του για την επαναλειτουργία του ιατρείου της περιοχής και την απομάκρυνσή του, από τον χώρο του πρώην δημαρχείου Αρτέμιδας, για λόγους υγειονομικής ασφάλειας. Σε χρονικό διάστημα ενός μηνός, μετά και την κατάλληλη και άμεση παρέμβασή του διοικητή κ. Σερέτη και του τοπικού συμβουλίου της περιοχής, ο χώρος του ιατρείου είναι, και πάλι, έτοιμος να λειτουργήσει και να δεχθεί με ασφάλεια τους κατοίκους της περιοχής.

Η βουλευτής, από την πλευρά της, ευχαρίστησε τόσο την ιατρό όσο και τον πρόεδρο και τους τοπικούς συμβούλους για την άριστη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αποδεικνύοντας πως με την εμπιστοσύνη και την συνεργατικότητα μπορούν να λυθούν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, βασικά θέματα της τοπικής κοινωνίας, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Στη συνέχεια η κ. Μακρή επισκέφθηκε τον ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό των Άνω Λεχωνίων όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και νέους της περιοχής, βασικά θέματα της περιοχής όπως η αξιοποίηση και η ανάδειξη των ιστορικών μνημείων της περιοχής (αρχοντικό κτίριο Κοντού) τα οποία είναι κτίρια μοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας, ενώ, η βουλευτής, από την πλευρά της, δήλωσε πως θα είναι, πάντα, διαθέσιμη και θα προωθεί αρμοδίως και στο μέτρο των δυνατοτήτων της, όλα εκείνα τα θέματα που χρήζουν επίλυσης και μπορούν να βελτιώσουν, αισθητά, την καθημερινότητα των κατοίκων, επιδίωξη που άλλωστε, αποτελεί βασική προτεραιότητα και της παρούσας κυβέρνησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το