Τοπικά

Επίσκεψη της Ζέττας Μακρή στο Μέγαρο Μαξίμου

Προγραμματισμένη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε, σήμερα το πρωί, Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, η Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, η οποία είναι η πρώτη Βουλευτής από τη Θεσσαλία που συναντάται κατ’ ιδίαν με τον Πρωθυπουργό.
Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα γενικού και τοπικού ενδιαφέροντος. Η κ. Μακρή συζήτησε με τον Πρωθυπουργό για τα ανοιχτά τοπικά ζητήματα, για τα περισσότερα εκ των οποίων ο κ. Μητσοτάκης ήταν ήδη ενήμερος. Ακόμη, από τη συζήτηση δεν έλειψαν και τα θέματα επικαιρότητας, αφού η κ. Μακρή, η οποία, ως Υφυπουργός Υγείας, ενεργοποίησε τον αντικαπνιστικό νόμο, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τις αντιδράσεις που είχαν προκύψει τότε, ενώ κατέληξαν ότι τα μέτρα είναι στη σωστή κατεύθυνση και πρέπει να εφαρμοσθούν.
Τέλος, η κ. Μακρή επεσήμανε στον Πρωθυπουργό ότι η συνεργασία μεταξύ Βουλευτών και Υπουργών “είναι άψογη και γίνεται σε εξαιρετικό κλίμα, αφού οι πόρτες των υπουργικών γραφείων είναι ανοιχτές και οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται άμεσες”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το