Τοπικά

Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στο σωματείο ατόμων με αναπηρία όρασης “Μαγνήτες Τυφλοί”

Συνάντηση του σωματείου ατόμων με αναπηρία όρασης “Μαγνήτες Τυφλοί” και της Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας Κατερίνας Παπανάτσιου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28-5-2021.
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο πρόεδρος κ. Παρασκευάς και τα μέλη του ΔΣ, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με προβλήματα όρασης στην καθημερινότητα τους (προσβασιμότητα και προσπελασιμότητα της πόλης), στις δυσκολίες που έχουν πολλές φορές σε συναλλαγές τους με υπηρεσίες ενώ αναφερθήκανε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τους τελευταίους 14 μήνες λόγω της πανδημίας.

Η πρώην υπουργός από την πλευρά της ανέλυσε τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία το προηγούμενο διάστημα, για τα άτομα με αναπηρία που κινούνται σε τέσσερεις βασικούς άξονες:
. Αλλαγή της καθημερινότητας των αναπήρων
. Διασφάλιση του μέλλοντος των αναπήρων
. Αλλαγή του τρόπου πιστοποίηση και αντιμετώπισης της βλάβης
. Υλοποίηση του συνθήματος «τίποτε για εμάς χωρίς εμάς»
Η κα Παπανάτσιου ευχαρίστησε τους υπερδραστήριους ανθρώπους του σωματείου “Μαγνήτες Τυφλοί” για την πρόσκληση τους να συζητήσουν τα προβλήματα τους, αλλά και για την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα μεταδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα στην ραδιοφωνική εκπομπή “Εν λόγω” στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος &Αλμυρού, στους 104,00 Fm

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το