Τοπικά

Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Το Γενικό Νοσοκομείο «Αχιλλοπούλειο» Βόλου επισκέφθηκε χθες 09/04 η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου.
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διοίκηση και τα υπηρεσιακά στελέχη του νοσοκομείου καθώς και με εκπροσώπους των γιατρών όπου και παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι ενέργειες που έχουν γίνει από την αρχή της Πανδημίας μέχρι και σήμερα που διανύουμε το τρίτο κύμα. Στη διάρκεια της συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης στο προσωπικό, τα οποία δεν μπορούν να λυθούν οριστικά με επικουρικό προσωπικό, ενώ η Βουλευτής ενημερώθηκε και για την υπερπροσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού του νοσοκομείου με σκοπό την διαχείριση των αναγκών της πανδημίας αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Στη συνάντηση με το Σύλλογο Εργαζομένων του ΓΝ Βόλου όπου συμμετείχε και ο νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας Μάνθος Δραμητινός, τέθηκαν τα προβλήματα α)των επικουρικών εργαζομένων, οι οποίοι καλύπτουν βασικές ανάγκες του νοσοκομείου, ιδιαίτερα στις παρούσες έκτακτες υγειονομικές συνθήκες καθώς, όπως είπαν, δεν υπάρχει καμία μέριμνα από την Κυβέρνηση για το εργασιακό τους μέλλον. β)της τραγικής υποστελέχωσης που υπάρχει σε διάφορες ειδικότητες και των καθυστερήσεων ενίσχυσης του προσωπικού και γ) την επέκταση του ανθυγιεινού επιδόματος σε όλους τους εργαζομένους των νοσοκομείων.
Η κα Παπανάτσιου από τη πλευρά της ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό για τον αγώνα που έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν μέχρι και σήμερα για αντιμετωπιστεί η Πανδημία, αλλά παράλληλα και τα υπόλοιπα επείγοντα περιστατικά. Η πρώην Υπουργός επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει το δημόσιο σύστημα υγείας και τους εργαζόμενους του και με τις προτάσεις που κατατέθηκαν στο δημόσιο διάλογο πριν λίγες μέρες με την παρουσίαση του «ΝΕΟ ΕΣΥ» από τον Αλέξη Τσίπρα ευελπιστούμε να πετύχουμε την αναβάθμιση του ΕΣΥ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το