Πολιτισμός

Επίσκεψη στην έκθεση «ΚΑΡΑΒΙΑ ΘΡΥΛΟΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821» από το ΚΔΑΠμεΑ

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών τους δράσεων, οι ωφελούμενοι μαζί με τους εργαζομένους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ επισκέφθηκαν την έκθεση «Καράβια θρύλοι των θαλασσών κατά την εθνεγερσία του 1821» που με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, παρουσιάζεται στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, το πρωί της Τετάρτης 29/09/2021. Στην συνέχεια, απόλαυσαν έναν υπέροχο φθινοπωρινό περίπατο και αναψυκτικό σε καφετέρια μέσα στον χώρο του παλαιού πλινθοκεραμοποιείου.
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Βόλου (ΚΔΑΠμεΑ Βόλου) της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε. και την Ελλάδα στo πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.Τελικός ανάδοχος του έργου είναι η Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Παρέχεται δημιουργική απασχόληση μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης του λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής. Επίσης παρέχονται υποστηρικτικές υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους και το οικογενειακό τους περιβάλλον. Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται γίνονται με την καθοδήγηση και την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το