Τοπικά

Επίσκεψη Παπανάτσιου σε δημόσιες υπηρεσίες γεωτεχνικού ενδιαφέροντος

Επίσκεψη πραγματοποίησε τη Παρασκευή 17-7-2021 η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κα Κ. Παπανάτσιου σε δημόσιες υπηρεσίες γεωτεχνικού ενδιαφέροντος

Η Βουλευτής επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ Μαγνησίας όπου ενημερώθηκε από την διευθύντρια κα Μ. Γαρέφη για την εξέλιξη των ελέγχων και των πληρωμών πραγματοποιεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ και τα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία τους.

Στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Μαγνησίας η κ. Παπανάτσιου συναντήθηκε με το Διευθυντή κ. Λ. Τσινταράκη ο οποίος την ενημέρωσε για τα πολλαπλά αντικείμενα της υπηρεσίας , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι κατά την εκτέλεση της εργασίας τους, ενώ συζητήθηκαν και προτάσεις για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Στη συνέχεια η κ. Παπανάτσιου επισκέφθηκε το Δασαρχείο Βόλου όπου συναντήθηκε με τη Δασάρχη κα. Ε.  Δημητρακοπούλου και τη Δ/νση Δασών όπου συναντήθηκε με τον Δ/ντη κ. Π. Πινακά με τους οποίους συζήτησε για  τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τους δασικούς χάρτες και για τις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί ή προτείνονται από την υπηρεσία για την αντιμετώπισή τους.

Σε όλες τις υπηρεσίες που επισκέφθηκε η Βουλευτής  είναι εμφανές το σημαντικό πρόβλημα της υποστελέχωσής τους, που οδηγεί σε δυσκολία εξυπηρέτησης των πολιτών και καθυστέρηση διεκπεραίωσης των εργασιών και των υποχρεώσεων.

Η Βουλευτής ευχαρίστησε τους Διευθυντές των υπηρεσιών και τους υπαλλήλους για τις πολύ κατατοπιστικές και εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαν  και δήλωσε ότι ο δημόσιος τομέας έχει σοβαρά πληγεί από την οικονομική κρίση και τη μείωση των προσλήψεων σε αυτόν κάτι που πρέπει άμεσα να το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, ενώ είναι απαραίτητο να δρομολογηθούν και νέες διαδικασίες με τη βοήθεια της τεχνολογίας ώστε να μειωθεί η γραφειοκρατία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το