Τοπικά

Επίσκεψη Φώτη Σερέτη στο Νοσοκομείο του Βόλου

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε την Δευτέρα 7-11-2022 στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης όπου είχε μια γόνιμη, άριστη και δημιουργική συνεργασία με το Διοικητή Ντόκο Ιωάννη, τον Αναπληρωτή Διοικητή Μπαμπούνη Σταύρο και την Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Καραθάνου Αντιγόνη.
Συζητήθηκαν τα προτεινόμενα έργα προς υλοποίηση στο Ταμείο Ανάκαμψης κα Ανθεκτικότητας καθώς και επενδυτικές ευκαιρίες μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ με σκοπό την αναβάθμιση του Νοσοκομείου.
Στη συνέχεια ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ επισκέφθηκε τα πλυντήρια καθώς και το τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας και ενημερώθηκε για τη σίτιση των νοσηλευόμενων ασθενών και του προσωπικού.
Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του για τη χρηστή διαχείριση και το παραγόμενο έργο από τη Διοίκηση αλλά και από το προσωπικό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες κάτω από τόσο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, για την καθαριότητα των μαγειρείων, για την καταπληκτική εργασία των πλυντηρίων όπου τους τελευταίους τριάντα δύο μήνες ο καθαρισμός – πλύση του ιματισμού διενεργείται εντός του Νοσοκομείου απαλλάσσοντας από την επιβάρυνση με περιττά έξοδα τους Μαγνησιώτες πολίτες και φορολογούμενους.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το