Τοπικά

Επισκέψεις της Νάνσυς Καπούλα σε Αγριά και Άνω – Κάτω Λεχώνια

Περιοδεία σε επιχειρήσεις των Άνω και Κάτω Λεχωνίων και στη συνέχεια της Αγριάς πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Τόσο οι επιχειρηματίες, όσο και οι υπάλληλοι των επιχειρήσεων ευχήθηκαν στην υποψήφια Δήμαρχο Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής 26ης Μαΐου 2019.
Οι ίδιοι ζήτησαν και έλαβαν τη διαβεβαίωση της επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυς Καπούλα πως στις άμεσες προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής θα είναι η τουριστική ανάπτυξη του διευρυμένου Δήμου η οποία θα φέρει νέα εισοδήματα στους κατοίκους των αναφερομένων περιοχών.
Τέλος, οι έμποροι των Κάτω Λεχωνίων ζήτησαν να δοθεί βαρύτητα στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, καθώς δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση προς αυτή την κατεύθυνση μέχρι σήμερα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι σε Άνω και Κάτω Λεχώνια, την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι υποψήφιοι Σ. Αζάς, Ε. Αντωνίου, Ν. Καπότος, Β. Νιαβή, Θ. Παντελής, Β. Παπαδοπούλου και Δ. Σπάνιας και στην Αγριά, οι Μ. Γιαννή, Θ. Ευθυμίου, Μ. Ζάχος, Κ. Θεοδοσόπουλος, Θ. Κανναβός, Μ. Κωστοπούλου, Δ. Ρήγας και Χ. Φιλίππου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το