Αθλητισμός

Επίσημη «πρώτη» για το B.C. Volos  στο «Βάκης Παρασκευόπουλος»

Στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων του B.C. Volos με την παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών, του προπονητικού τιμ και αρκετών γονέων στις κερκίδες.
Ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Καρακατσούνης και ο υπεύθυνος υποδομής Κωνσταντίνος Καρακατσούνης ανέλυσαν τα προγράμματα των προπονήσεων για κάθε τμήμα, τους στόχους της ομάδας και παρουσίασαν το προπονητικό τιμ και τον Δημήτρη Ρούση ο οποίος θα προπονεί τα τμήματα μας φέτος, καθώς και την υπεύθυνη μηχανογράφησης και οργάνωσης της ομάδας, την Μιχαέλα Κύρου.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα γίνει στις 18.00-20.00 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων της υποδομής. Γι’ αυτό καλούνται όλοι οι μικροί αθλητές του συλλόγου να δώσουν το «παρών» μαζί με τους γονείς τους. Φέτος το B.C. Volos προχωρά σε ίδρυση τμήματος baby basket (3-5 ετών), ενώ θα λειτουργήσει και ξεχωριστό για κορίτσια 10-13 ετών.
Οι εγγραφές συνεχίζονται για όλα τα τμήματα. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:
6987048486 (γραμματεία, τις ώρες 10.00-21.00), 6946284232 (Καρακατσούνης Ιωάννης, τεχνικός διευθυντής), 6973881647 (Καρακατσούνης Κωνσταντίνος, υπεύθυνος υποδομής). Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το B.C. Volos θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στο ορφανοτροφείο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το