Θ Plus

Έπιπλα Factory Shop: Ποιοτικά έπιπλα σε τιμές εργοστασίου

Έπιπλα Βόλος Factory Shop… Η απάντηση στην ερώτηση, “από που να πάρω ποιοτικά έπιπλα σε χαμηλή τιμή”.

Οι κορυφαίοι στο είδος πρωτοπορούν και στην ψηφιακή εποχή. Το eshop επίπλων του Factory Shop είναι μια νέα κατάκτηση της εταιρείας που δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να «ξεναγηθεί» σε ποιοτικά έπιπλα, τα οποία διατίθενται σε τιμές εργοστασίου. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε online μία μεγάλη ποικιλία επίπλων για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα, το χολ και τον κήπο σας.

«Δημιουργούμε μαζί σας, το σπίτι των ονείρων σας», είναι το «μότο» μιας εταιρείας που κατακτά την κορυφή με την ποιότητα και την εξειδίκευση.
Η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται στη λογική Value For Money. Ποιοτικά έπιπλα, άψογο service και προσιτές τιμές.

Το online κατάστημα επίπλων, Factory Shop, είναι το νεότερο μέλος της εταιρείας που λειτουργεί στο Βόλο από το 1963, έχοντας καθιερωθεί στο χώρο του επίπλου ως συνώνυμο της ποιότητας, όχι μόνο στην περιφέρεια της Θεσσαλίας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εντυπωσιακά, ποιοτικά και μοντέρνα έπιπλα και αντικείμενα διακόσμησης σας περιμένουν για να επιλέξετε τα κατάλληλα, που θα προσδώσουν στον προσωπικό σας χώρο, μοναδική ταυτότητα και ποιότητα με προσωπικότητα.

Στο eshop επίπλων Factory Shop, θα βρείτε τεράστια ποικιλία επίπλων για το σπίτι, το εξοχικό και την AIRBNB κατοικία σας. Ποιοτικοί, χειροποίητοι γωνιακοί καναπέδες που μπορούν τα τροποποιηθούν με βάση τις ανάγκες σας, κρεβάτια και κρεβατοκάμαρες υψηλής αισθητικής που θα αντέξουν στην καθημερινή χρήση χωρίς προβλήματα, τραπεζάκια σαλονιού που θα χαίρεστε καθημερινά με την οικογένεια και τους φίλους σας, καναπέδες κρεβάτια για να κοιμίζετε τους φιλοξενούμενούς σας, ποιοτικά στρώματα ύπνου για να κάνετε τον ύπνο σας απόλαυση, έπιπλα τηλεόρασης για να τοποθετήσετε την TV σας με ασφάλεια, υπέροχες τραπεζαρίες για τα οικογενειακά σας τραπέζια και πολλά άλλα έπιπλα εσωτερικού χώρου, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Οι χιλιάδες απολύτως ευχαριστημένοι πελάτες και η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του επίπλου, καθιστούν το Factory Shop, την καλύτερη επιλογή για την επίπλωση του σπιτιού σας.

Το eshop Factory Shop ειδικεύεται στους παρακάτω τομείς: Έπιπλα Εσωτερικού Χώρου, Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου, Διακοσμητικά, Στρώματα, Επιπλώσεις Ξενοδοχείων, Έπιπλα AIRBNB κατοικιών. Το FactoryShop κτίστηκε σύμφωνα με την ιδέα πως τα έπιπλα στο σπίτι μας θα πρέπει να είναι ποιοτικά, οικονομικά και καλαίσθητα.

Στο φυσικό κατάστημα της εταιρίας, στην Λεωφόρο Ειρήνης 88 στη Νέα Ιωνία Βόλου, μπορείτε να δείτε όλη τη γκάμα των επίπλων από κοντά και να βρείτε ή να κατασκευάσετε τα έπιπλα των ονείρων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Factory Shop στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.factoryshop.com.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το