Τοπικά

Επιμορφωτικό σεμινάριο στον Βόλο για τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν στον πολιτικό στίβο

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) διοργανώνει την Παρασκευή 17/5, Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην Αίθουσα Διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας του Δήμου Βόλου, Μανδηλαρά & Σταδίου.

Τo ΚΕΘΙ, μετά την ολοκλήρωση του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των γυναικών που επιμορφώθηκαν αλλά και την ανάγκη συμμετοχής ενδιαφερομένων γυναικών οι οποίες δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν, -συνεχίζει και για το έτος 2019 αντίστοιχες επιμορφωτικές δράσεις .

Το επιμορφωτικό σεμινάριο στο Δήμο Βόλου υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου «Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα» και χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό του ΚΕΘΙ.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής με τη λήξη του σεμιναρίου. Καλούνται όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής, εδώ: http://goo.gl/QDIcvN

Παρασκευή 17 Μαϊου 2019

17:00– 17:15 Προσέλευση – Εγγραφές
17:15- 17:30 Καλωσόρισμα από εκπρόσωπο του ΚΕΘΙ
17:30– 19:15 Θεματική Ενότητα Ι: Πολιτική Επικοινωνία: Ζητήματα Ανάλυσης Περιεχομένου του Πολιτικού Λόγου
19:15- 19:30 Διάλειμμα
19:30–21:00 Θεματική Ενότητα ΙΙ: Ζητήματα Επικοινωνίας και Φύλου. Ένα βιωματικό εργαστήρι για τη δημόσια παρουσία μας

Εκπαιδεύτρια: Μπεγκλή Θωμαϊς, Πολιτικός επιστήμονας – Κοινωνιολόγος, Ειδική σε θέματα επικοινωνίας
www.gynaikes-politiki.gr, [email protected] Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας: τηλ: 210-3898000, www.kethi.gr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το