Αθλητισμός

Επιμόρφωση στελεχών του ΕΟΣ Βόλου σε ημερίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων

Στη Λάρισα μετέβη την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 αντιπροσωπεία του ΕΟΣ Βόλου προκειμένου να παρακολουθήσει επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων με την υποστήριξη της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής ΕΚΠΑ , την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος» και την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τα παρακάτω θέματα: Διαρκής Επαγγελματική Εξέλιξη Προπονητών , Εισαγωγή στην Αθλητική Ψυχολογία -Εστιάζοντας στα κίνητρα και την ενίσχυση τους, Self Reflection για τους προπονητές , Χρήση νέων τεχνολογιών στην καταγραφή και διαχείριση των προπονητικών φορτίων , Κρίσιμοι παράγοντες για τη βελτίωση της μέγιστης πρόσληψης και Διατροφική Αποκατάσταση μετά από προπόνηση.

Μετά το τέλος της ημερίδας έγινε συζήτηση με τους εκπροσώπους των σωματείων , για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων του εθνικού πρωταθλήματος Χιονοδρομίας αλπικών αγωνισμάτων.
Από τον ΕΟΣ Βόλου παραβρέθηκαν , ο Έφορος Αλπικών Αγωνισμάτων και μέλος του ΔΣ ΕΟΧΑ Μήλιος Ηλίας , ο Έφορος Βορείων Αθλημάτων Κυριαζής Δημήτρης και το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Χιονοδρομίας Τσούκας Σπύρος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το