Τοπικά

Επιμένει στην κατάργηση της Κυριακάτικης εργασίας ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων Βόλου και Ν. Ιωνίας

Την πάγια θέση και αίτημα της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας για κατάργηση της Κυριακάτικης εργασίας στα καταστήματα, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Ν. Ιωνίας, απαντώντας σε πρόταση της Αντιπεριφεριάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη για άνοιγμα των καταστημάτων δύο επιπλέον Κυριακές κατά την περίοδο των εκπτώσεων.

Σε ανακοίνωση του Συνδέσμου επισημαίνεται ότι η κυριακάτικη εργασία στα καταστήματα προκάλεσε δεινά στον κλάδο των εμποροϋπαλλήλων, αλλά και στον μικρομεσαίο έμπορο και βασικό εργοδότη τους, που τον οδήγησε σε απόλυτο οικονομικό μαρασμό.
«Μόνο ως εμπαιγμό και ως κοροϊδία μπορούμε να αντιληφθούμε το δήθεν κάλεσμα σε διάλογο των φορέων μέσω επιστολών για μια απόφαση που ήδη έχετε προκαταλάβει ο πολιτικός σας χώρος της ΝΔ μαζί με τα υπόλοιπα μνημονιακά συνεταιράκια σας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ Ε.Κ. και του φασιστικού δεκανικιού σας της Χρυσής Αυγής.
Προειδοποιούμε ότι οι κινητοποιήσεις μας σε περίπτωση πραξικοπηματικής απόφασης σας που θα θίγει και πάλι τον κλάδο μας θα γίνονται έξω από τα πολιτικά γραφεία τα δικά σας και των όποιων συνεταίρων σας στην εξαθλίωση των ζωών μας. Όσο για αυτό που σας καίει πάντα πιο πολύ, στην ώρα της κάλπης, οι συνάδελφοι μας θα ξέρουν ποιος ήταν απέναντι τους και εχθρός τους και θα πράξουν τα δέοντα», καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Ν. Ιωνίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το