Τοπικά

Επιμένει στην εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ ο Αχ. Μπέος ως “μοναδική λύση” στο πρόβλημα με την ΕΡΓΗΛ

Την πρόθεση της δημοτικής αρχής Βόλου να προχωρήσει στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΔΕΥΑΜΒ εξέφρασε για μια ακόμη φορά σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος, ενημερώνοντας τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη νέα δυσμενή εξέλιξη στην υπόθεση της ΕΡΓΗΛ με την απόρριψη της αγωγής που είχε καταθέσει ο Δήμος σε βάρος της εταιρείας.

Ο Αχ. Μπέος είπε ότι «εγκληματικά λάθη οδήγησαν στη νίκη της ΕΡΓΗΛ στην αγωγή που κατέθεσε η ΔΕΥΑΜΒ μαζί με τις μετρήσεις του ΤΕΕ» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι “μοναδική λύση” είναι το καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. «Η άποψη μου είναι. Θα περιμένω από τις αντιπολιτεύσεις μια αντιπρόταση. Θα δούμε και τις εκθέσεις των λογιστών και όλοι μαζί θα πάρουμε μια απόφαση. Πιστεύω ότι κάποιοι δεν θα την ψηφίσουν λόγω προσωπικών συμφερόντων», σχολίασε ο Αχ. Μπέος.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, στις αρχές του νέου έτους θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της ΕΡΓΗΛ και το μέλλον της ΔΕΥΑΜΒ.

Η εταιρεία, όπως είπε, έχει πάρει περίπου 3,5 εκ. ευρώ από τη ΔΕΥΑΜΒ εντελώς τυχοδιωκτικά και διεκδικεί ακόμη 5 εκατομμύρια ευρώ περίπου από την Επιχείρηση, ενώ η ΔΕΥΑΜΒ έχει να αντιμετωπίσει ακόμη ένα μεγάλο ζήτημα, αυτό των χρημάτων που πρέπει να καταβληθούν αναδρομικά στους εργαζόμενους για τις περικοπές μισθών και δώρων, καθώς κέρδισαν την σχετική υπόθεση στα Δικαστήρια. Όπως είπε, πρόκειται για ένα ποσό που υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Για Καραμπατζάκη: «Μην με αναγκάσετε να κατεβάσω κόσμο στον δρόμο»…
Επίσης, ο Αχ. Μπέος δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει το έργο της οδού Καραμπατζάκη υποστηρίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών με την ψήφο τους τάχθηκαν υπέρ της εκτέλεσης του έργου.

Μάλιστα, κάλεσε τις αντιπολιτεύσεις να σταματήσουν κάθε ενέργεια γιατί το έργο θα γίνει, όπως είπε, και προειδοποίησε τους εκπροσώπους των παρατάξεων λέγοντας: «Μην με αναγκάσετε να κατεβάσω κόσμο στον δρόμο»…

«Θα ήθελα για το καλό της πόλης και ενόψει του κυκλικού κόμβου Λαρίσης-Αθηνών, να αποσυμφορηθεί η πόλη. Ζητώ από τις σκοτεινές δυνάμεις του Βόλου να ηρεμήσουν».
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το έργο ξεκινάει πολύ σύντομα, καθώς είναι σχεδιασμένο και το κόστος κατασκευής έχει κλειδώσει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το