Αθλητισμός

Επιμένει η Ζάκυνθος για SL2: Πάει στο Διαιτητικό μετά την απόρριψη από την ΕΙΜ

Μέχρι τέλους θα πάει η Ζάκυνθος στον αγώνα της να κερδίσει μια θέση στη φετινή Super League 2, καθώς πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει. Η Επιτροπή ιδιότητας Μεταγραφών απέρριψε το αίτημά της για τη μετατροπή των ερασιτεχνικών δελτίων σε επαγγελματικά και η ομάδα του Ιονίου αποφάσισε να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η ΕΠΟ έδωσε τη δική της ερμηνεία στην απάντηση της FIFA και τόνισε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν δικαιώνει τους «κυανοκίτρινους», αφού ως ΠΑΕ δεν είχε ερασιτέχνες τους οποίους θα μπορούσε να κάνει επαγγελματίες.

Στην ομάδα του Ιονίου δίνουν τελείως διαφορετική ερμηνεία. Την Παρασκευή (22/10), λοιπόν, η Ε.Ι.Μ. της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της Ζακύνθου, ώστε να προχωρήσει σε αλλαγή ιδιότητας των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που ήταν στο ρόστερ της πριν την 31η Αυγούστου.

Από την ΠΑΕ έλεγαν ότι τη διαφορά θα κληθεί να επιλύσει το Διαιτητικό Δικαστήριο στο οποίο θα προσφύγουν. Τα χρονικά περιθώρια, ωστόσο είναι στενά, καθώς η Super League 2 έχει ορίσει ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος τις 30-31/10.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το