Τοπικά

Επιμελητήριο: 166 αιτήσεις συμμετοχής στο σεμινάριο για τη δημιουργία e-shop – Αρχίζει άμεσα ο δεύτερος κύκλος

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο ηλεκτρονικό σεμινάριο με θέμα «Διαδικασία δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος στο Internet (e-shop)», το Επιμελητήριο ενημερώνει τα μέλη του ότι ξεκινάει άμεσα και δεύτερος κύκλος του σεμιναρίου παράλληλα με τον πρώτο, προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο όλοι οι αιτούντες. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 166 αιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης μίας ολοκληρωμένης καμπάνιας για την στήριξης των τοπικών ηλεκτρονικών καταστημάτων, και θα επιτρέψει στις τοπικές επιχειρήσεις να γνωρίζουν τι χρειάζεται για να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) αλλά και πως μπορούν να βελτιώσουν το υπάρχον τους ηλεκτρονικό κατάστημα για την μεγιστοποίηση των πωλήσεων τους.

Η θεωρητική ενότητα θα πραγματοποιηθεί:
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 18:00-20:00 και
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00-20:00
ενώ οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο δίωρων μαθημάτων για την δεύτερη ενότητα θα καθοριστούν μετά την ολοκλήρωση της θεωρητικής ενότητας.

Το ηλεκτρονικό σεμινάριο με θέμα «Διαδικασία δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος στο Internet (e-shop)» θα ολοκληρωθεί σε δύο (2) ενότητες, θεωρητική και πρακτική και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα (4) δίωρα μαθήματα δύο (2) για την πρώτη ενότητα και δύο (2) για την δεύτερη. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Δημήτρης Ζαφείρης, Web Designer της εταιρείας BiconApps.

Στο θεωρητικό μέρος θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ειδικότερα, θα περιλαμβάνει τις παρακάτω υποενότητες :
• Εισαγωγικά περί Internet,
• Τι είναι ένα e shop,
• Πότε και γιατί το χρειαζόμαστε,
• Πλεονεκτήματα – μειονεκτήματα,
• Τεχνολογία πίσω από ένα e shop – πλατφόρμες δημιουργίας,
• Επεξήγηση κόστους, ανάπτυξης και συντήρησης,
• Προϊόντα – υπηρεσίες, τύποι προϊόντων, διαχείριση τους,
• Γέφυρες διασύνδεσης μεταξύ e-shop και προγραμμάτων διαχείρισης αποθήκης,
• Social media, διαφημιστικές καμπάνιες, μηχανές αναζήτησης),
ενώ στο πρακτικό μέρος θα παρουσιαστεί στη πράξη ένα δοκιμαστικό κατάστημα και η διαχείριση του.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι ενενήντα (90) ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης εγγραφής τους.
Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στο ηλεκτρονικό σεμινάριο, παρακαλούνται να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/meeting/register/ έως τη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00
Το σεμινάριο θα μεταδίδεται ζωντανά (livestream) μέσω του καναλιού του Skiathoslife.gr στο Youtube https://youtu.be/8fDhO3eK32M

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το