Τοπικά

Επικοινωνία του Κ. Μαραβέγια με τον Υφυπουργό Υγείας για τις προσλήψεις μόνιμων γιατρών στο «Αχιλλοπούλειο»

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας υγείας στη Μαγνησία, προκειμένου να βοηθηθεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στη δύσκολη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μαραβέγιας επικοινώνησε μέσα στο σαββατοκύριακο με τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι προχωρά άμεσα η μοριοδότηση και το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των προσλήψεων μόνιμων γιατρών στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Επίσης, ο βουλευτής Μαγνησίας έπειτα από επικοινωνία με την ηγεσία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενημερώθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος δικαιολογητικών για την πρόσληψη τεσσάρων νοσηλευτών ΤΕ και άλλων τεσσάρων νοσηλευτών ΔΕ για τη στελέχωση των δομών υγείας στη Μαγνησία.

«Στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επίλυση προβλημάτων στον τομέα της υγείας, τα οποία χρονίζουν στην περιοχή μας», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι από το υπουργείο Υγείας λαμβάνονται όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο ενός στρατηγικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το