Τοπικά

Επικοινωνία Μπουκώρου – Χαρδαλιά για τις λαϊκές αγορές

Με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά επικοινώνησε σήμερα το απόγευμα, αμέσως μετά την καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος για το ζήτημα της αναστολής λειτουργίας των λαϊκών αγορών στη Μαγνησία.
Ο υφυπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή ότι αύριο Τρίτη θα έχει στη διάθεσή του το σύνολο των δεδομένων του επιδημιολογικού κύκλου από τα τεστ που έγιναν σε πανθεσσαλικό επίπεδο και σε κάθε νομό ξεχωριστά και την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη θα επανεξεταστεί η απόφαση, με βάση τα νέα επιστημονικά δεδομένα.
Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι γνωρίζει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής, προέχει όμως το ζήτημα της προστασίας της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα τώρα στην τελική ευθεία της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε όλοι μας.
Ο Χρ. Μπουκώρος ευχαρίστησε τον υφυπουργό για την ενημέρωση και του ευχήθηκε καλή δύναμη για τη συνέχεια του δύσκολου, αλλά ελπιδοφόρου, αγώνα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το