ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τοπικά

Επικίνδυνες καθιζήσεις στον δρόμο Βόλου-Αγριάς – Προκαταρκτική από την Εισαγγελία Βόλου

Yπομνηματική αναφορά για τις επικίνδυνες καθιζήσεις στον δρόμο Βόλου-Αγριάς κατέθεσε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου ο πρώην αντιδήμαρχος Αγριάς Χαράλαμπος Ζάχος. Από την πλευρά της Εισαγγελίας έγινε γνωστό ότι θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία του κ. Ζάχου, για να διερευνηθεί αν υφίστανται αδικήματα.


Ο κ. Ζάχος στην καταγγελία του επισημαίνει ότι στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Βόλου-Κ.Νερών, πριν την Αγριά και στο νότιο μέρος του δρόμου, όπου οδεύουν παράλληλα οι σιδηροδρομικές γραμμές του Τρένου του Πηλίου, υπάρχουν επικίνδυνα σημεία (νεροφαγώματα και καθιζήσεις) του εδάφους και ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος είναι κάτι παραπάνω από ορατός, ιδίως για τους περιπατητές και τα μικρά ασυνόδευτα παιδιά, που φιλοξενούνται στην πρώην Παιδόπολη Αγριάς.

«Παρακαλώ όπως συνδράμετε με τις σχετικές ενέργειές σας προς τους αρμόδιους. Είναι θέμα πολιτικής προστασίας και κρίνεται η παρούσα κατάσταση άκρως επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια».
Ο κ. Ζάχος σημειώνει επίσης στην καταγγελία του ότι ιδιοκτήτης του χώρου φαίνεται να είναι ο ΟΣΕ, καθώς ίσως και ο Οργανισμός Λιμένα Βόλου. Μάλιστα ο πρώην αντιδήμαρχος σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το πρόβλημα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το