Τοπικά

Επιδρομή στα ράφια των μάρκετ- Ελλείψεις σε γάλα, γιαούρτια και λαχανικά

rafia

Ο χιονιάς εκτός από μεγάλη ταλαιπωρία στην κυκλοφορία των οχημάτων έφερε και αναστάτωση στα νοικοκυριά. Κυριολεκτική επιδρομή πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα συνοικιακά μάρκετ του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, με τους καταναλωτές να προβαίνουν σε αγορές της τελευταίας στιγμής, προκειμένου να στρώσουν το εορταστικό τραπέζι.

Αποτέλεσμα της επιδρομής αυτής είναι πως σήμερα, πρώτη ημέρα που η αγορά είναι ανοιχτή, σε πολλά συνοικιακά μάρκετ ακόμη και σε κεντρικά σημεία του Βόλου οι ελλείψεις να είναι μεγάλες. Γάλα, γιαούρτια, πατάτες, ψωμί, ψωμί του τοστ, τυριά, λαχανικά έγιναν είδος πολυτελείας! Μάλιστα σε ορισμένα μάρκετ τα ράφια είναι κυριολεκτικά άδεια.

Υπάλληλοι επεσήμαναν πως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι καταναλωτές πανικοβλήθηκαν από τον καιρό κι επειδή είχαν προγραμματίσει να κάνουν τις αγορές τους εκείνη την ημέρα, δεν το έβαλαν κάτω και παρόλο που ο χιονιάς χάλασε τον προγραμματισμό τους, επισκέφθηκαν τα συνοικιακά μάρκετ και σήκωσαν τα ράφια … στον αέρα!

Παράλληλα, αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να επισκεφθούν τον κρεωπώλη τους, με αποτέλεσμα να κάνουν τις αγορές από τα ειδικά τμήματα κρεάτων στα μάρκετ και οι τελευταίοι πελάτες έκαναν ρεβεγιόν με μπριζόλες και μπιφτέκια καθώς τα κοτόπουλα είχαν εξαφανιστεί!

Η κατάσταση είναι δύσκολη και σήμερα σε πολλά καταστήματα, καθώς ο χιονιάς τους απαγορεύει τις όποιες μετακινήσεις για προμήθειες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το