Τοπικά

Επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ

ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Επιδοτούμενα προγράμματα επιμόρφωσης με συνδυασμό θεωρητικού μέρους διάρκειας 80 ωρών και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας σε επιχειρήσεις, διάρκειας έξη μηνών σε 7000 αποφοίτους ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΙΕΚ έως 29 ετών που είναι δημότες οκτώ περιφερειών σύγκλησης, υλοποιεί το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. Οι περιφέρειες είναι οι Θεσσαλία, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Κρήτη, Ιόνια Νησιά και Βόρειο Αιγαίο.

Το καθαρό ύψος της επιδότησης-υποτροφίας στους ωφελούμενους έχει οριστεί σε 400€ για το θεωρητικό μέρος και 480€ μηνιαίως για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας με την καταβολή των προβλεπόμενων ασφαλιστικών εισφορών αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, εκδήλωση πρόθεσης συμμετοχής και λοιπές διευκρινήσεις επί των διαδικασιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Περιφερειακό Παράρτημα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Θεσσαλίας στο Βόλο, Εργατικό Κέντρο Βόλου, τηλ. 2421024735, ώρες 09:00-14:00 (αρμόδιο άτομο: Περιστεροπούλου Δήμητρα), είτε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ όπου λειτουργεί ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Πράξης με υπέρτιτλο http://inegsee.gr/apofiti-iek-epas-epal/

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το