Τοπικά

Επιδείνωση του καιρού με βροχοπτώσεις σε Μαγνησία – Προβλήματα σε αγροτικούς δρόμους

Αραιή χιονόπτωση ξεκίνησε από το πρωί στην Ανάβρα και τα μηχάνημα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας ρίχνει αλάτι για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι στην περιοχή. Η βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα στην Αγριά όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα αποχέτευσης.  Η βροχή και ο αέρας είχαν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση φερτών υλών στο οδόστρωμα αλλά και μεγάλων ποσοτήτων νερού σε πολλά σημεία. Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στους αγροτικούς δρόμους.

Σε επιφυλακή βρίσκεται μηχάνημα της Περιφερειακής Ενότητας και στην Τσαγκαράδα,  ενώ υπάρχουν μηχανήματα σε όλο το νομό λόγω της κακοκαιρίας.

 

To ρέμα Ματσάγγου στην Αγριά

Στη Νοτιοδυτική Μαγνησία, σύμφωνα με το almyrosinfo.gr, από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, τα ρέματα έγιναν απροσπέλαστα, ενώ καλλιέργειες πλημμύρισαν. Ο δρόμος για Μαυρόλοφο μετατράπηκε σε ρέμα στο ύψος του Χολορέματος, ενώ η Πυροσβεστική έκανε απάντληση υδάτων σε μαντρί ανάμεσα σε Ευεξινούπολη και Νεοχωράκι. Προβλήματα δημιούργησαν και οι ισχυροί άνεμοι, ειδικά στα παραθαλάσσια μέρη με τη θάλασσα να φουσκώνει και να καλύπτει παραλίες, δρόμους και αυλές σπιτιών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το