Τοπικά

Επιδείνωση του καιρού στη Μαγνησία με νέες χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες

Νέες χιονοπτώσεις σημειώνονται από χθες τη νύχτα στα ορεινά του Νομού Μαγνησίας, ενώ βρέχει στην πόλη του Βόλου και οι θερμοκρασίες κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα, με τέσσερις αλατιέρες γίνεται ο αποχιονισμός στο δρόμο Χάνια –Καράβωμα όπου χιόνιζε ασταμάτητα χθες με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους -2 βαθμούς, ενώ η κίνηση διεξαγόταν με αλυσίδες. Κεραμίδι και Ανάβρα «χτύπησε» επίσης ο χιονιάς όπου έγινε αποχιονισμός και σήμερα το πρωϊ έπεσε ξανά αλάτι στους δρόμους.

Για τη Μαγνησία, οι προβλέψεις δείχνουν χιονόπτωση πάνω από τα 800 μέτρα. Ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και αύριο Πέμπτη με τη χαμηλότερη θερμοκρασία να φτάνει στα Χάνια στους -7 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Παρασκευή η χιονόπτωση θα είναι ασθενής.
Για σήμερα στο Βόλο προβλέπεται ασθενής βροχόπτωση με τη μέγιστη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Πέμπτη οι προβλέψεις αναφέρουν ότι ο Βόλος θα «υποδεχτεί» χιονόνερο και το βράδυ της ίδιας ημέρας προβλέπεται να χιονίσει, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 6 βαθμοί Κελσίου.
Χιονόπτωση αναμένεται στο Βόλο και την Παρασκευή σύμφωνα με τις προβλέψεις, η οποία θα σταματήσει το μεσημέρι.
Χιονόπτωση αναμένεται στον Αλμυρό την Παρασκευή, ενώ το χιονόνερο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού από σήμερα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το