Αθλητισμός

Επίδειξη δύναμης από τον Πύρασος το 0-5 με Μυρμιδόνες

«Άστραψε και βρόντηξε» η ομάδα του Πυράσου, η οποία επικράτησε με το επιβλητικό 0-5 των Μυρμιδόνων. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα, πετυχαίνοντας τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο. Μόλις στο 5’ ο Πύρασος πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Βλάχο, ο οποίος πέτυχε το 0-1, με μακρινό σουτ. Μετά από δεκαπέντε λεπτά, ο Μιχόπουλος κατάφερε με κοντινή προβολή να γράψει το 0-2, ενώ το 0-3 σημείωσε ο Κατής, ο οποίος βρήκε δίχτυα, με διαγώνιο σουτ στο 40’. Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 55’, ο Βλάχος σούταρε από καλή θέση, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 0-4, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Ζάχος, με άψογο σουτ στο 80’.
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Τσεκρέζι (70’ Τζαφλέρης), Κατσαβριάς, Γ. Κοντοβάς, Τσόγκας (80’ Γ. Μπούρχας), Μάντζαρης, Κακλιάς, Κουφάκης, Χριστοδουλόπουλος, Χ. Κοντοβάς, Μηλιώνης (75’ Καλαμάς).
ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς, Δημητριάδης (78’ Φλώρος), Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαδογιώργος, Ζενούνης (78’ Ζάχος), Οικονόμου, Κατής (55’ Γκαραβέλας), Αραπίτσας, Αγιασιώτης (55’ Μπούτλας), Βλάχος (60’ Καραγιώργος).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το