Τοπικά

Επιδείνωση του καιρού σήμερα και στη Θεσσαλία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, σήμερα Δευτέρα (07-10-2019) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις προμεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά την Αττική και την Εύβοια και πιθανόν την Δυτική Μακεδονία. Από το απόγευμα στις Κυκλάδες, πιθανόν στην Κρήτη και από το βράδυ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την νύχτα στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά την Πελοπόννησο και την Κρήτη και κατά την διάρκεια της νύχτας στην ανατολική Στερεά, την Αττική και τις Κυκλάδες.

Την Τρίτη 08-10-2019 τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Βόρεια Εύβοια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα τα φαινόμενα σε όλη την χώρα θα εξασθενήσουν.

Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
Οι κολυμβητές συστήνεται όπως απέχουν από τη δραστηριοποίησή τους κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το