Κόσμος

Έπιασε στον αέρα νήπιο που «βούτηξε» από το παράθυρο

αρχείο λήψης

Στο παρά πέντε κατάφερε να πιάσει έναν 4χρονο που «βούτηξε» από το παράθυρο δευτέρου ορόφου στη Γερμανία, ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου Μίλχαϊμ.

Ο Bodgan W. είχε ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνει απορρίμματα σε έναν δρόμο όταν ξαφνικά είδε το παιδί να κρέμεται από το παράθυρο. Ο 4χρονος… εξερευνητής προσπάθησε να περπατήσει στο περβάζι αλλά έχασε την ισορροπία του.
Ευτυχώς για αυτόν, ο Bodgan τον εντόπισε και περίμενε να τον πιάσει κάτω από το παράθυρο. Δύο από τους συναδέλφους έτρεξαν στο διαμέρισμα του σπιτιού του για να τον τραβήξουν από πάνω.
Τα μικρά χέρια του παιδιού, όμως, δεν άντεξαν το βάρος του και έπεσε στην… αγκαλιά του Bodgan.
Ως δια μαγείας, ο μικρός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και οι τραυματιοφορείς έκριναν ότι δεν υπήρχε λόγος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Οι αρχές έχουν ήδη αρχίσει να διερευνούν το περιστατικό και η μητέρα του μικρού, που δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα, δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπη με κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκου.
Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα είχε αφήσει τον μικρό μόνο του για λίγη ώρα για να πάρει από το σχολείο τα άλλα παιδιά της.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το