Παραπολιτικά

Επί αριστερής διακυβέρνησης…

Επί αριστερής διακυβέρνησης όταν οι καταλήψεις μαθητών «σπάζουν» από την Αστυνομία, είναι «λαϊκή αντίδραση»… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, κύκλωσαν το σχολικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 5ο και το 6ο Λύκειο Λαμίας, προσήγαγαν 10 μαθητές και έναν γονιό, τους οποίους και οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας, για το Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, όπου προσήγαγαν τέσσερις μαθητές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ταυτοποίηση των προσαχθέντων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία να συνταχτούν δικογραφίες. Έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν γονείς των μαθητών και περίμεναν τις εξελίξεις. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, με παρέμβαση εισαγγελέα, έληξε η κατάληψη στο πρώτο ΕΠΑΛ της Λαμίας.

Οι μαθητικές καταλήψεις επί αριστερής διακυβέρνησης είναι «αντιδραστικές», εκπορευόμενες ίσως από «δεξιά αντιδραστικά στοιχεία»… Και δεν ξεσηκώνεται κανένας στο διαδίκτυο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το