Κατηγορίες: Παραπολιτικά

Έπαιξαν τα ρέστα τους μέχρι και με το Γηροκομείο “Θ”

Ο παραιτηθείς πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Παύλος Πάνος δίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου. Χθες μίλησε για πολλά και σήμερα, φανταζόμαστε, θα πει περισσότερα. Μίλησε για όσα ήξερε και επιμελώς έκρυβε, μίλησε για όλα εκείνα που δεν τολμούσε να εκστομίσει όταν καθημερινά η «Θ» παρουσίαζε στοιχεία και η π. δημοτική σύμβουλος κ. Κέρσα Σπανομήτρου κατέθεσε ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να μη λάβει απαντήσεις.
Ο κ. Πάνος ήταν από τους πρώτους που «υποδέχτηκε» στο Βόλο τον Αχ. Μπέο και εξέδιδε δελτία Τύπου για το μεγάλο «καλό» που έκανε η παρέα του, η οποία σύσσωμη γράφηκε στο Γηροκομείο… με στόχο τους βέβαια να ελέγξουν στο μέλλον τη διοίκηση όπως προσπάθησαν και με το Ορφανοτροφείο. Μόνο που ο κ. Πάνος λόγω απειρίας δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε. Η απειρία βεβαίως βεβαίως δεν αποτελεί δικαιολογία.
Μαζί διοργάνωσαν μια εκδήλωση, με τον Αντώνη Ρέμο, η οποία «έμπαζε» από παντού και σήμερα τις καταγγελίες της «Θ» έρχεται να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο κ. Πάνος. Μαζί συνέτρωγαν όταν ο Μπέος ρώτησε την παρέα του Π. Πάνου: Θέλετε Πάολα ή Ρέμο να σας φέρω;
-Ρέμο, Ρέμο δήμαρχε, ήταν η απάντηση της παρέας που αφελώς δεν αντιλαμβανόταν πού έμπλεκε, αφετέρου βαυκαλιζόταν από το συγχρωτισμό, με την εξουσία. Την όποια εξουσία.
Μέσα στην παρέα όμως υπήρχαν και πολλά…. εξυπνοπούλια που ήξεραν καλά πού έμπλεκαν τον πρόεδρο του Γηροκομείου, μιας και με το καθεστώς είχαν ταύτιση.
Σήμερα ο κ. Πάνος – που πιστεύουμε ότι λειτούργησε το Γηροκομείο με τα καλύτερα αποτελέσματα και έθεσε στόχους που πέτυχε με δουλειά, βρίσκεται δυστυχώς εκτεθειμένος και προσπαθεί να σώσει την αξιοπρέπειά του που του έθιξαν. Καλά κάνει και πιστεύουμε να το παλέψει μέχρι τέλους, απέναντι σε εκείνους που έπαιζαν τα ρέστα τους μέχρι και με το Γηροκομείο.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σύντομα

Σε ενάμιση χρόνο αναμένεται η λειτουργία των μη κρατικών ΑΕΙ, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε…

8 Φεβρουαρίου 2024

Βρέθηκε η τσάντα της δολοφονημένης Αναστάζια μετά από σχεδόν 8 μήνες

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας της νεαρής Αναστάζια στην Κω, καθώς μετά από έρευνα 8…

8 Φεβρουαρίου 2024

Καθυστέρηση

Το υπουργείο Υγείας γνωρίζει το πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη δεύτερου ογκολόγου στο Νοσοκομείο…

8 Φεβρουαρίου 2024

Μάνδρα: Το ερώτημα – «πονοκέφαλος» στις Αρχές – Πού εστιάζουν οι έρευνες

Φοβόταν για τη ζωή του ο Χρήστος Γιαλιάς, που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα το βράδυ της…

8 Φεβρουαρίου 2024

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο αλλά και ξύλο μεταξύ φοιτητών

Μαζική ήταν η συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου παιδείας που επιτρέπει…

8 Φεβρουαρίου 2024

Μέτρα

«Είναι ώρα οι αγρότες να αξιολογήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης και να επαναπροσδιορίσουν τη στάση…

8 Φεβρουαρίου 2024