Αθλητισμός

Επέστρεψε στις νίκες ο Κένταυρος Αγριάς

Επιστροφή στις νίκες για τον Κένταυρο Αγριάς Βόλου. Για την δεύτερη αγωνιστική του β’ γύρου του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής χάντμπολ, η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε του Κερκυραϊκού με 29-19 και παραμένει κοντά στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν αυθημερόν και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα του βολιώτικου κοινού για την προσπάθειά τους. Όμως η αντίσταση των νησιωτών διήρκεσε μόνο για ένα ημίχρονο (11-10). Οι παίκτες των Κρατήρα-Αναστασίου πάτησαν… γκάζι στο δεύτερο μέρος και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση επικράτησαν με 29-19.

Στα αξιοσημείωτα ήταν η επανεμφάνιση του τερματοφύλακα Καρατοσίδη που αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και του Κασσαβέτη που αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ, ο τελευταίος σημείωσε και τρία τέρματα στο διάστημα που αγωνίστηκε. Οι δύο παίκτες αποτελούν γέννημα-θρέμμα της ομάδας, αλλά επαγγελματικοί λόγοι τους κράτησαν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους αναδείχθηκε ο Κώστας Χιώτης με έξι τέρματα.

Οι άνθρωποι του Κενταύρου ευχαριστούν τους φίλους του αθλήματος που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών. Αγωνιστικές υποχρεώσεις για το επόμενο σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν, αφού οι Βολιώτες δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στην Άρτα, καθώς η ομάδα Άρτα 2015 έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Έτσι, θα πάρουν ξεκούραστα δύο βαθμούς και θα προετοιμαστούν με τον  καλύτερο δυνατό τρόπο για το παιχνίδι με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας Πόντιους Κιλκίς που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ του Βόλου την Κυριακή 10/3.

Πεντάλεπτα: 1-0, 4-2, 6-4, 8-6, 9-8, 11-10 (ημίχρονο), 15-11, 18-13, 20-14, 24-14, 27-17, 29-19. Δίλεπτα: 2-1. Πέναλτι: 0/1-0/0.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Γκαμώτσος, Μηλιόρδος Δ., Καρατοσίδης,  Αντωνιάδης, Χαλκιάς 3, Καλαποδάς 3, Ζαμάνης 2, Καρανάσιος 2, Μακρής, Γραμματικόπουλος 3, Χιώτης 6, Μιχαλόπουλος 3, Μετάνι 2, Κασσαβέτης 3, Ελευθεριάδης, Μηλιόρδος Αθ. 2.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας στο Μόναχο για προβολή του Volos – Pelion

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας  με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου βρέθηκε…

27 Φεβρουαρίου 2024

Λάρισα: Έκαψαν άχυρα και λάστιχα οι αγρότες στην κεντρική πλατεία

Φωτιά σε λάστιχα και άχυρα έβαλαν συμβολικά σήμερα, το πρωί της Τρίτης στην κεντρική πλατεία…

27 Φεβρουαρίου 2024

Δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου η ομάδα πόλο Νέων Ανδρών του Βόλου

Ο απολογισμός του Βόλου Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών (Κ19)…

27 Φεβρουαρίου 2024

Η ταυτότητα του 52χρονο που απανθρακώθηκε στον Αλμυρό

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του 52χρονο στον Νέο Πλάτανο Αλμυρού. Σύμφωνα με…

27 Φεβρουαρίου 2024

Μόνη στην κορυφή της Γ’ ΕΠΣΘ η Αγία Παρασκευή

Οι Μικροθήβες κέρδισαν 0-1 τον Ηρακλή και ανέβηκαν στη 2η θέση της Γ’ ΕΠΣΘ, στέλνοντας…

27 Φεβρουαρίου 2024

Ανεξάρτητη Ταξική Απεργιακή συγκέντρωση από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Βόλου

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Βόλου απευθύνει κάλεσμα στην Ανεξάρτητη Ταξική Απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 28/02 στις…

27 Φεβρουαρίου 2024